Informatie

Wij hebben een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Staat je vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

De sloepen liggen in de jachthaven van Piet Hein aan de Veendijk 18 in Loosdrecht.

Je kan gratis parkeren aan de Veendijk in Loosdrecht.

Je hebt geen vaarbewijs nodig om met de sloepen van Sloepgemak te varen.

Het maximum aantal personen voor een sloep is 12 personen.

Eten en drinken wordt niet standaard meegeleverd met de sloepen van Sloepgemak. Als je de extra optie “Catering aan boord” erbij hebt, wordt dit geregeld.

Alcoholische dranken zijn toegestaan. Denk eraan dat degene achter het roer van de boot niet onder invloed van alcohol mag zijn, net zoals bij een auto is dit niet toegestaan.

Als je onder invloed van alcohol bent, mag je niet met een boot varen. Het alcoholgehalte in je bloed mag niet hoger zijn dan 0,5 promille.

Op iedere sloep is een (Bluetooth) speaker aanwezig voor muziek.

Alle prijzen die je bij ons op de site kan vinden zijn inclusief brandstof.

Iedere sloep van Sloepgemak is uitgerust met een zwemtrap. Met behulp van deze zwemtrap kan je de boot vanuit het water gemakkelijk betreden.

Er zijn verschillende gratis openbare aanlegplaatsen bij de eilanden Bijltje, Markus Pos, Geitekaai, Weer en Meent en bij de afmeersteigers aan de westzijde van de 4e plas.

Dit is mogelijk. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het is mogelijk om meerdere sloepen te huren. Dit kun je bij het boeken of telefonisch aangeven.

De sloepen zijn niet geschikt om te waterskiën.

Er is veel ruimte aan boord en de sloep is makkelijk beloopbaar. Minder valide personen kunnen dus prima mee op de boot. Bij het betreden van de boot bekijken we gezamenlijk wat de beste en veiligste mogelijkheid is.

Buiten de kosten die op de site staan vermeld, zijn er geen bijkomende kosten. De extra opties brengen vanzelfsprekend meerkosten met zich mee. Deze kunnen gemakkelijk worden geselecteerd tijdens het boeken.